spotjewoning

De voordelen van led walls in je huis of kantoor!

Duurzame led walls worden steeds gebruikelijker in de wereld van vandaag. Ledlampen gaan gemiddeld 100.000 uur mee, dus van led wandpanelen kan gezegd worden dat ze de meest duurzame lichtbron zijn die er is. Er is geen gloeidraad die zal doorbranden zoals een standaard gloeilamp, wat betekent dat leds vele jaren kunnen blijven branden zonder ze ooit te moeten vervangen. Hier zijn enkele belangrijke dingen om te weten over led wandverlichting:

– leds verbruiken minder elektriciteit dan de meeste andere soorten verlichting

– leds produceren weinig warmte in vergelijking met andere lampen

– leds zijn er in vrijwel elke kleur die je je maar kunt voorstellen (in tegenstelling tot de meeste andere vormen van verlichting)

– Je kunt je eigen patronen ontwerpen met led blokken (ook bekend als led panelen, modules, en strips)

-Leds zullen niet roesten, en led panelen breken niet gemakkelijk, in tegenstelling tot andere soorten verlichting.

-Leds zijn ook gemakkelijk schoon te maken met een standaard vochtige doek. led lampen werken geweldig voor buiten gebieden, als led lampen kunnen verschillende tinten produceren van wit licht op hetzelfde moment om een sfeer of stemming te projecteren.

led blokken werken goed voor het genereren van licht in ongebruikelijke ruimtes, zoals in een lange gang of om een hoek. leds zijn goed voor het verlichten van vrijwel elke ruimte, ook in je eigen huis dus! led wandpanelen komen in verschillende vormen en maten ze zijn zeer veelzijdig en handig om te gebruiken op iedere plek waar je een bron van licht nodig hebt.

led blokken kunnen bijna overal worden gesneden om de exacte vorm die u wilt bereiken, ben je nou door dit artikel geïnspireerd en wil je je eigen led wall? Klik dan hier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *